Για τις 12:30 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», από το  Σωματείο Εργαζομένων με τους εργολαβικούς εργάτες στα συνεργεία καθαριότητας, τροφοδοσίας, ασφάλειας και τους τεχνικούς, οι οποίοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση-κάλεσμα των εργαζομένων:
«Στην παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση και στην εργολάβο εταιρία, θα απαιτήσουμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας. Οι εργολαβικοί εργάτες στον Ευαγγελισμό έχουν να πληρωθούν δύο μήνες με το αιτιολογικό ότι δεν υπογράφει ο πάρεδρος, η εργολάβος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες απέναντι στους εργαζόμενους και η Διοίκηση και το Υπουργείο «νίπτουν τας χείρας τους». Διεκδικούμε  μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα»

Στην ίδια ανακοίνωση γνωστοποιούν την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης-συγκέντρωσης, από τις 7 το πρωί της Τρίτης, μέχρι και τη λήξη του ωραρίου τους, στη διάρκεια της οποίας θα εξεταστεί το ενδεχόμενο δυναμικών κινητοποιήσεων, έως ότου λάβουν τα οφειλόμενα των μισθών τους.

Σχόλια